2001 v.1.0 Vivian Sweater

Vivian sweateren er strikket i to-farvet glat patent, som er en variant af patentstrik. Glat patent er en ufatteligt smuk og karakteristisk strikketeknik, som desværre ofte bliver overset. Derfor har vi designet den smukke Vivian sweater, hvor strikketeknikken får lov at komme til sin ret. 

Sweateren har et ganske enkelt design, da teknikken i sig selv tilføjer masser af lækre detaljer. Det smukke farvespil med lodrette striber er virkelig bemærkelsesværdigt, og det er især smukt oppe ved sweaterens raglanærmer. 

Modellen er strikket i Mayflower Baby Alpaca. som vil give dig et skønt og blødt resultat. Baby Alpaca er den blødeste garnkvalitet, som består af en blanding af vidunderligt blød alpakauld, som er forstærket med polyamid.

Opskriften er primært tiltænkt de lidt mere øvede strikkere. Vivian sweateren kan være et rigtig sjovt projekt, hvis du i forvejen er glad for patentstrik og gerne vil udvide din horisont. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Baby Alpaca fv. 025. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 23, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.