🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 42% på Cocobola Udskiftbar Rundepindesæt - Udløber i aften kl 23:59

Spring Sale - Vanvittige rabatter 🌷

Mayflower Butik

Velkommen til Mayflower Butik, det største af sin slags i Vendsyssel.

Her har du mulighed for at se og mærke alle Mayflower’s garnkvaliteter. 
Du finder alt fra lækkert bomuldsgarn til blødt uldgarn i et utal af farver, og derudover har vi også lækkert Knitpro strikke- og hækleudstyr.

Vores søde medarbejdere står klar til at vejlede dig i forhold til opskrifter og valg af garn. Ved vores printstation kan du udskrive opskrifterne gratis, og købe garnet med det samme i Showroomet – så kan du komme i gang lige så snart du kommer hjem.

Åbningstider

Mandag: 09.30-17.00
Tirsdag: 09.30-17.00
Onsdag: 09.30-17.00
Torsdag: 09.30-17.00
Fredag: 09.30-17.00
Lørdag:
09.30-13.00
Søn- og helligdage: LUKKET

Deltag i Workshops og Hyggecafé

Vi afholder løbende spændende workshops og undervisning i Mayflower butik. Her kan du lære forskellige typer af strik og hækling, og vi har både workshops for begyndere og øvede. Antallet af deltagere til hver workshop er tilpasset til emnets sværhedsgrad, så du kommer godt igennem kurset. 
Se alle de kommende workshops her

Vi afholder også Hyggecafé alle hverdage fra 14:00-16:00. Alle er velkomne, så du skal blot møde med håndarbejde i Mayflower Butik på Erhvervsparken 64, 9700 Brønderslev. 

Hold eget arrangement i Mayflower Butik

Du har også mulighed for at afholde dit eget arrangement i butikken for din strikkeklub eller lignende.
Vi vil gerne hjælpe dig med at planlægge et hyggeligt arrangement, så kontakt os på showroom@mayflower.dk eller telefon +45 77 34 84 88, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Altid billigt garn i Mayflower Outlet

Vi har dedikeret en afdeling af butikken til garn-OUTLET.

Her kan du altid finde masser af garn til ekstra gode priser.

Som tommelfingerregel kan du altid spare mindst 50% på alt garn i vores Outlet-afdeling, så kig forbi. Vi får løbende nye tilbud!      

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, som du har bestilt i forkert farve, garnkvalitet eller lignende, skal denne blot returneres, og du bestiller herefter selv den ønskede vare på ny. Bemærk, webshop ordre kan IKKE byttes i butikken.

Modtag Mayflower Butik's nyhedsbrev

Der sker altid noget i Mayflower Butik. Vi får løbende nye varer, og der bliver regelmæssigt afholdt forskellige strikke- og hæklearrangementer.

Hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om nye tilbud, workshops og arrangementer. Det er helt uforpligtende at tilmelde dig, og du har altid mulighed for at afmelde nyhedsbrevet igen. 

Som abonnement på vores nyhedsbrev får du også adgang til unikke rabatter og andre overraskelser, så der er mange gode grunde til at tilmelde sig. 

Alternativt kan du også holde dig opdateret ved at følge Mayflower Butik på Facebook eller på Instagram.