🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 30% på Super Kid Silk - Udløber søndag kl 23:59

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Mayflower

Designer Collection

Oplev vores dygtige strikke- og hækledesignere

Designere

 • Rose Svane

  Med sans for detaljer og farvevalg skaber Rose spændende, legende designs, der giver nyt liv til det gamle håndværk. For Rose er hækling nemlig ikke bare et håndværk, men en kunstform, hvor man kan skabe smukke resultater, der afspejler ens personlighed.

 • Min Kreative Verden

  For Josefine fra Min Kreative Verden er håndarbejde lig med selvforkælelse, velvære og hygge. Og betegnelsen "hækleopskrift" får lige pludselig en helt anden betydning, når man går på opdagelse i de mange lækre opskrifter, der danner et univers af søde (men desværre uspiselige) sager.

 • Dina Lea

  Dina Lea tog for alvor Danmark med storm, da hun lancerede EM Bøllehatten i samarbejde med Mayflower. Dina er kendt for sine mange flotte og farverige hækleopskrifter på bøllehatte, og vi har selvfølgelig sørget for komplette hæklekits med både opskrift og garn.

 • ByChristinaFunch

  Som hækle- og strikkedesigner er Christina glad for at sammensætte kreative og unikke mønstre med præcision og hurtighed. Hendes passion for hækling og strik skinner igennem i hver eneste af hendes smukke kreationer, og hun har sans for detaljer, der tager sig pænt ud. Christina elsker at nørde med det kreative, og finder ro i at sætte forskellige farver og masketyper sammen for at danne et unikt udtryk.