🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Dagstilbud: Køb 3 for 2 Cotton 8/4 Colorbag - Udløber i aften kl 23:59

Spring Sale - Vanvittige rabatter 🌷

Om Mayflower

Mayflower begyndte at forhandle garn i 1951, og mange kan huske vores dejlige bomuldsgarn som ’det med skibet’. Garnets høje kvalitet blev hurtigt bemærket, og Mayflowers bomuldsgarn blev derfor det foretrukne valg i mange hjem.

Siden dengang er sortimentet vokset betragteligt og inkluderer i dag alverdens garntyper, men vi har bevaret den samme fokus på høj kvalitet for fortsat at være det fortrukne valg, når der skal hækles og strikkes. 

Både klassiske og nye garntyper

Mere end 70 års erfaring inden for garnproduktion betyder meget, og det er den erfaring, som vi løbende bruger til både forbedringer og udvikling af nye garnkvaliteter.

Dette afspejles i vores sortiment, der bl.a. inkluderer garn i traditionel uld, mohair, silke og alpaka. Bomuldsgarnet er dog ikke glemt og er stadig en vigtig del af sortimentet.

I vores sortiment vil du også finde mange spændende garnkvaliteter, som består af flere forskellige fibertyper i spændende kombinationer. Garnsammensætninger, som har gode egenskaber fra flere fibre, og som giver unikke strikke- og hækleresultater.  

Mayflowers opskriftsunivers

Det er altid nemt at komme i gang med et projekt, hvis du forelsker dig i én af Mayflowers garnkvaliteter.

Vores store opskriftsunivers er skabt for at inspirere, så det er nemt at finde et spændende strikke- eller hækleprojekt. Vi har mere end 500 gratis opskrifter, og vi tilføjer hele tiden flere.

Ligesom vores garn har ændret sig igennem tiden, har vores opskrifter også ændret sig. Mens de traditionelle strikketeknikker er bevaret i de ældre retrodesigns, er vores nye designs tilpasset til de mere moderne præferencer – eksempelvis monteringsfri designs, som strikkes oppefra og ned.

Mayflowers opskriftsunivers har noget for enhver smag, og vi har opskrifter til alle aldersgrupper.

God fornøjelse

Vi håber, at du får en skøn oplevelse med vores garn og med vores gratis opskrifter.

Husk at følge os på Facebook eller Instagram, hvis du vil have updates om vores nyeste opskrifter.