🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Maria Møller by Mayflower

Maria Møller by Mayflower

I Maria Møllers seneste kollektion er der brugt et mønster, som du har set før. Hun har nemlig lavet yderligere to designs i samme strukturmønster som hendes lækre LillianSweater.

LillianSlipover er en let og luftig vest, som passer godt ind i enhver garderobe. Vesten kan bruges over en bluse, skjorte eller kjole og give dig lidt ekstra varme.

Vesten strikkes nedefra og op og har en flot V-hals i rib. Strukturmønsteret er lavet med falske snoninger og giver en fantastisk effekt og et feminint udtryk. Vesten strikkes i 3 tråde blød Mayflower Super Kid Silk, hvilket gør LillianSlipover vidunderligt blød og behagelig.

Og lad os nu gå videre til Marias næste Lillian-design. Den voluminøse LillianCardigan har i modsætning til de øvrige designs let balloneffekt på både krop og ærmer, hvilket gør den skylette cardigan til en blød drøm at have på. Som de øvrige strikkes den ligeledes med 3 tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver den lette struktur og kun gør cardiganen endnu mere blød og lækker.

Du finder også det velkendte strukturmønster lavet med falske snoninger i LillianCardigan. Cardiganens fyldige balloneffekt og det smukke mønster giver tilsammen et yndefyldt look, og strikket i Super Kid Silk kan cardiganen fint bruges året rundt, da den er både let og lun.

TuesdayTurtleneck strikkes topdown med løbende udtagninger i bærestykket. Bærestykket er det, der får denne sweater til at skille sig ud fra mængden. Det er nemlig præget af et fascinerende mønster, som laves i en anden farve.

TuesdayTurtleneck strikkes i det bløde og nistrede tweedgarn Mayflower Easy Care Classic Tweed, mens mønsteret I bærestykket laves i Mayflower Easy Care Classic, som er ensfarvet. Sweateren er derfor både blød, varm og åndbar, da begge kvaliteter spundet på uld af høj kvalitet.

Maria Møller by Mayflower

LillianSweateren er en fantastisk kombination af det blødeste mohairgarn og det smukkeste, snoede mønster. Mønsteret er nemmere, end du tror, da det er falske snoninger, som laves med simpel teknik. Sweateren strikkes oppefra og ned.

Sweateren har en luftig pasform og ærmer med god vidde. Det lette garn bidrager til en endnu mere luftig sweater, hvilket gør LillianSweateren til en dejligt behagelig og lun trøje.

Med NovemberPoloen er du klar til årets kolde måneder, da den strikkes i en kombination af varm og åndbar uld samt blød og fluffy mohair.

Trøjen strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger og vendepinde i nakken, da dette giver en god pasform. NovemberPolo har en dejlig høj krave, hvilket giver ekstra varme. Trøjen har en stor pasform og er derfor oplagt at putte sig i.

UllaVanterne og UllaHuen har begge det samme smukke mønster. Begge er udspringere af Maria Møllers populære Ulla-serie, hvor alle dele har det karakteristiske og feminine mønster.

Vanternes og huens ribkant har således det samme, fine udtryk, og huens ribkant er endda med et ekstra ombuk, hvilket giver god varme og skærmer bedre mod vinden.

Det øvrige arbejde i såvel vanter som hue har et smukt mønster, som er nemt at gå til, selvom det kan se besværligt ud.

Med UllaVanterne og UllaHuen vil du være godt klædt på hele vinteren igennem, da de er strikket i en kombination af uld og mohair, hvilket giver fantastisk blødhed, varme, åndbarhed og god volumen.

Maria Møller by Mayflower

I samarbejde med Mayflower udvikler Maria Møller løbende spændende designs. Og nu er Maria klar med fire nye designs, hvor der er flotte mønstre, spændende teknikker og god mulighed for at lege med farverne. Hendes designs er denne gang en god blanding af både noget nyt og gammelt, hvor hun har hentet inspiration fra andre af hendes populære opskrifter.

HasmarkSweateren er designet med et flot snoningsmønster, som ses både foran, bagpå og på ærmerne. Snoningerne er skiftevis lange og korte og gør det underholdende at strikke sweateren. Brede ribkanter danner en flot afslutning. HasmarkSweateren strikkes i et garn, som har en god, naturlig tyngde og derfor giver sweateren et flot fald.

UllaCardigan og UllaSweater er feminine designs, der bygger videre på de flotte strikketeknikker og mønstre fra både UllaTee og ChunkyUllaSweater. Begge nye trøjer har de samme karakteristiske og feminine ribkanter nederst samt ved ærmerne, ligesom de er strikket i det samme enkle men effektfulde mønster.

UllaCardigan adskiller sig med den glatstrikkede knapstolpe, hvor UllaSweater har en flot, åben halsudskæring, som gentages i den brede ribkant, der er så karakteristisk for trøjerne i Ulla-serien.

Marias sidste design er noget helt nyt. Den hæklede taske, LollipopTotebag, er nemlig hendes første hækleprojekt for Mayflower. Tasken har et unikt spiralmønster, som fanger øjet. Tasken er hæklet i solidt bomuldsgarn og har tilmed en god størrelse, og du kan derfor sagtens have en masse med, når du skal ud ad døren. Det flerfarvede design betyder, at du kan lege med farverne og skabe dit helt eget udtryk.

Maria Møller by Mayflower

Maria Møller designer primært strikket tøj. LoopCushion er hendes første stykke strikket interiører, og resultatet er blevet skønt. Den charmerende pude emmer af personlighed, og man kan ikke undgå at blive glad, når man lader fingrene glide henover pudens forside med de fine løkker. 

LoopCushion kan strikkes i to forskellige størrelser. Forsiden er strikket med de karakteristiske løkker, mens bagsiden er strikket i retriller. Puden kan eventuelt strikkes som et samarbejdsprojekt, da bagsiden kan strikkes af en begynder, mens forsiden strikkes af en mere øvet strikker. 

AboveCloudsSweater er let som en sky og vidunderligt blød at have på. Maria Møller har opnået en optimal kombination af komfort og mode, for sweateren er ufatteligt smuk med det detaljerede mønster på ærmerne. 

Sweateren passer til resten af Marias garderobe, hvor der er fokus på en smuk og feminin stil. Her passer AboveCloudsSweateren perfekt, og med sine elegante og enkle detaljer går den aldrig af mode. 

SweetSpringSweater er en helt unik sweater, hvor Maria Møller virkelig eksperimenterer med strukturen i forskellige garnkvaliteter. Resultatet giver en smuk sweater, hvor striberne både skabes af forskellige farver – og af vidt forskellige garnkvaliteter.

Maria Møller har normalt en klassisk stil, men her har hun skubbet grænserne og skabt et anderledes design, som stadig er så enkelt at det vil tiltale de fleste. Effekten af de to forskellige typer garn er diskret på afstand, men bliver meget tydelig, når man kommer tæt på. 

Maria Møller by Mayflower

Maria Møller designer primært sweatere og andet tøj. Men med CheckMate Totebag har hun kastet sig over en helt ny niche af accessoires – og det bliver næppe sidste gange, at Maria kaster sig over designs som dette. 

Marias Totebag er strikket i linnen stitches, som giver en karakteristisk farveeffekt. Det ligner nærmest, at CheckMate Totebag er strikket i tern af flerfarvet strik. Som en ekstra bonus kan CheckMate Totebag laves i forskellige versioner, så du enten får en totebag med eller uden bund.

AmagerSweater er Maria Møllers første design med snoninger, og derfor skulle der også virkelig være fokus på skønheden i den spændende strikketeknik. Det kan man tydeligt se på AmagerSweateren, som er blevet er regulært mesterværk.

Sweateren har eventyrlige snoninger, som dækker hele sweateren. En ekstra smuk detalje er at ærmernes snoninger starter oppe ved halsudskæringen og strækker sig hele vejen ned langs ærmet. På midten af forstykket og ryggen er sweateren desuden præget af en ekstra smuk dobbeltsnoning.

GinghamSweater får sit navn fra det karakteristiske gingham-stof, som er kendt for sine helt specielle tern, der giver et smukt farvespil. Disse specielle tern går også igen på GinghamSweateren og her er farveeffekten nærmest endnu smukkere. 

Med sin let oversize pasform er GinghamSweater super behagelig at have på. Samtidig får den også et feminint twist i form af en enkel icordkant i halsåbning, bund og ærmegab i stedet for den traditionelle ribkant. Icordkanten fuldender i høj designet, og understreger Marias klare og stilsikre modesans.

ChunkyUllaSweater var den naturlige efterfølger til den utroligt populære UllaTee. Du får samme smukke mønster i ribkanten, mens pasformen er forandre et en smule, og så har designet fået lange ærmer.

Hvis du følte, at UllaTee var for svær at strikke, så bliver du glad for ChunkyUllaSweater. Opskriften er generelt nemmere, for sweateren har en mere enkel ærmestruktur, og derudover har den ikke strukturmønster på ærmerne som UllaTee.

Maria Møller by Mayflower

Maria Møllers stil er både moderne og feminin, hvilket også kommer til udtryk i hendes designs – og hendes UllaTee er et mesterværk med sit fantastisk smukke mønster. 

Især ribkanterne er ufatteligt smukke, og den smukke halskrave giver en ekstra god pasform omkring halsen. Prikken over I’et er det detaljerede strukturmønster, som dækker hele blusen og understreger det feminine og romantiske udtryk.

UllaTee er strikket i én tråd Mayflower Super Kid Silk og én tråd Easy Care. De to garntyper komplimenterer hinanden perfekt og giver UllaTee den helt rette struktur og fylde. Del gerne med tagget #UllaTee.

Marias EllenJumper forener komfort med moderigtig strik. Du før en skøn og feminin jumper med de flotteste striber, der farvemæssigt til tilpasses til enhver smag og tøjstil.

Jumperen har et enkelt design, der fremhæver skønheden ved de kraftige og glatstrikkede masker. Designet understreges af et moderne snit og en længde, der passer til modetendenserne. Dog kan jumperen naturligvis strikkes længere efter behov. 

Sweateren strikkes med to tråde Mayflower New Sky på pind 12, så det er et super hurtigt og forholdsvis nemt projekt, hvis du gerne vil hurtigt i mål. Del gerne din version af EllenJumperen med os. Brug #EllenJumper. 

EleonoraCardiganen er endnu et skønt design af Maria Møller. Her får du en skøn og moderigtig cardigan, som det altid er rart at have med på farten.

Cardiganen er helt enkel med sine flotte og regelmæssige striber. Det enkle design giver til gengæld mulighed for at eksperimentere med sjove og flotte knapper, hvilket Maria også har gjort. Kort sagt er cardiganen perfekt til Maria, som elsker klassisk og feminint tøj med et moderne twist.

Maria Møller by Mayflower

IngeborgCardiganen har et enkelt og sikkert design med sit flotte strukturmønster i perlestrik, som går igen på hele cardiganen. 

Maria har hentet inspiration fra retro-børnemode til cardiganens look, og resultatet er både feminint og sødt. Ligesom ElseMarieSweateren er der også brugt store pinde, hvilket gør jakken mere overskuelig for mindre øvede strikkere, som gerne vil udfordre sig selv med nye strikketeknikker.

IngeborgCardiganen er strikket i to tråde Easy Care Classic. Det giver cardiganen masser af fylde og fremhæver samtidig de enkelte masker og perlestrikkens struktur. Del gerne din version af cardiganen med tagget #IngeborgCardigan. 

ElseMarieSweateren er en skøn og feminin sweater med flotte ballonærmer med de smukkeste vandrette strukturstriber.

Sweaterens stil giver den et meget feminint udseende, der forstærkes af de sarte farver, som Maria har valgt at bruge til sweateren. Samtidig er den strikket på store pinde, så der er også tale om et hurtigt strikkeprojekt. Et sjovt og nemt strikkeprojekt til den utålmodige strikker, der godt kan lide raglanærmer. 

ElseMarieSweateren er strikket i én tråde Super Kid Silk og én tråd Easy Care Classic. Tilsammen giver denne garnkombination en lækker sweater med et flot strukturmønster og luksuriøs mohair-fluffyhed. Del gerne med tagget #ElseMarieSweater. 

 • Maria Møller deler normalt sin kreative idéer med sine mange følgere på Instagram. Nu har hun udvidet sine kreative grænser og har hjulpet Mayflower med at designe en række strikkeopskrifter

  De danske genbrugsbutikker er fyldt med guldkorn, og dem er Maria god til at spotte. Denne evne har hun også brugt til vores kreative udfordring, for kreativtet bliver kun bedre med den rette inspiration.

  I genbrug har hun fundet gamle strikkeopskrifter, falmede håndarbejdsbøger og forældede dameblade. Her finder man stadig fantastiske idéer, og det har Maria benyttet sig af. 

  Udover at se tilbage i tiden med genbrug har Maria også hentet nye impulser fra Instagram. På den måde kan retro-designs få et friskt pust og blive forvandlet til tidløse designs.

 • Især i de seneste år er børneæstetikken blevet moderne, når det gælder strik til voksne. Pludselig ser vi blonder, store kraver og elefanthuer i gadebilledet. 

  Dette var en central del af Marias inspiration. Hun samlede sine idéer fra genbrug og fra Instagram på et moodboard, som kunne hjælpe hende med at lave skitser.

  Til sidst har Maria strikket prøver med Mayflowers garntyper for at finde de rigtige kombinationer så hendes strik kunne få det helt rigtige udtryk.

  Det har været en tidskrævende proces, men det er også hele arbejdet værd. Resultatet er blevet en række opskrifter, som passer perfekt til Marias feminine stil.