□

🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Molly by Mayflower - et samarbejde med Molly Egelind

 • Mayflower har lukket skuespiller Molly Egelind ind i det kreative strikkevĂŚrksted, og sammen har vi skabt en kollektion af garn og strikkeopskrifter.

  Büde garn og opskrifter er designet til at gøre strikkeprojekterne sü overskuelige, at selv utülmodige strikkere kan vÌre med - uden at gü pü kompromis med looket.

  I oktober 2019 udkom de første opskrifter i kollektionen Molly by Mayflower. Disse er blevet efterfulgt af nye opskrifter, hvor Molly har valgt blandt sine favoritter af Mayflowers mange forskellige garnkvaliteter.

  Der er stor variation i Mollys kollektioner, som fx inkluderer rummelige strikkede sweaters, en strikket baret, en børnevest, en hÌklet clutch, og meget andet, som demonstrerer Mollys store alsidighed som designer.

 • Molly har brugt sin sans for strik og mode til at designe de nye og unikke opskrifter, hvor isĂŚr kvalitet og luksus er i fokus.

  “Jeg har fokuseret på, at det skal være behageligt, ungt, friskt og chikt. Hvem har sagt, at man ikke kan have en strik på til en rød læbestift? Mit mål er at gøre det behagelige luksuriøst.

  Det er selvfølgelig en form for luksus at gå rundt i et par dyre, pinefulde designerstiletter, men for mig er det en endnu større luksus at være komfortabel, mens man ser godt ud,” siger Molly Egelind.

  Kollektionerne er del af et lÌngerevarende samarbejde mellem Mayflower og Molly Egelind.

  Stay tuned...