🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Frigga

Frigga by Mayflower

Mayflower har indgået et spændende samarbejde med strikkedesigner Pernille Frigga.

Pernille udarbejder strikke- og hækleopskrifter til både voksne og børn med garn fra Mayflower.

Frigga by Mayflower

Frigga No. 3 Er en strikket topdown sweater, som har et let og anderledes udtryk og struktur, da den er strikket i to forskellige garnkvaliteter. Rullekraven og ribkanterne strikkes i en noget tykkere kvalitet end kroppen, hvilket danner en flot kontrast. 

Figga No. 11 er en strikket halterneck top med strukturmønster og bindebånd. Toppen har et råt men stilfuldt design i kraft af snittet, detaljerne og det fine bindebånd. Toppen kan derfor bruges til flere anledninger og styles til festlig brug.

Frigga No. 14 Er en enkel og flot t-shirt med et fint hulmønster og brede kanter i retriller. T-shirten strikkes nedefra og op, og halskant og ærmekanter strikkes på til sidst. Det fine hulmønster med forskudte huller er enkelt at gå til, når du følger vejledningen.

Frigga No. 16 Er en farverig sweater, som hæklet med et smukt, stribet design. Sweateren er hæklet i stangmasker, og designet er derfor nemt at gå til. Ribkanterne er strikkede. Sweateren laves med vores mest certificerede garn Venezia.

  

Frigga by Mayflower

Frigga No.1 er en vamset sweater med rullekrave, som strikkes med to forskellige garner, hvilket giver et flot resultat. Sweateren strikkes nedefra og op i et fint og enkelt strukturmønster, som går igen på både for- og bagstykke. Ærmerne er glatstrikkede ærmer.

Frigga No. 4 er en begyndervenlig opskrift på en fin og blød t-shirt, som strikkes i et diskret strukturmønster. T-shirten har v-hals og kanter i rib. Designet strikkes rundt nedefra og op i et lækkert garn, som giver en t-shirt, der kan bruges hele året rundt.

Frigga No. 9 er en blød og lækker vest, som adskiller sig ved at have en hætte. Vesten er også lidt anderledes, idet kroppen og hætten strikkes i to forskellige kvaliteter, hvilket giver et flot resultat. Vesten strikkes nedefra og op i glatstrik med ribkanter.

Frigga No. 2 er en fyldig sweater, som er strikket i to forskellige garnkvaliteter, som mødes i smuk kontrast. Sweateren har nemlig en markant stribe, som nærmest deler sweateren i to, da striben løber fra ærme til ærme over skuldrene. Sweateren har en ombukket halskrave.

Frigga by Mayflower

Mayflower har indgået et spændende samarbejde med strikkedesigner Pernille Frigga. Pernille udarbejder strikke- og hækleopskrifter til både voksne og børn med garn fra Mayflower. 

Pernilles designstil er en blanding af både det feminine, rå og luksuriøse. Hendes designs taler derfor til et bredt publikum, og inspirationen kan komme mange steder fra. 

Oftest er det faktisk garnet, der inspirerer Pernille.

”Garnet ’taler til mig’ forstået på den måde, at jeg laver opskrifter til garnet og ikke omvendt. Når jeg får et lækkert garn i hænderne, får jeg helt automatisk idéer til kommende designs, som passer til garnet”.

Pernille har stort fokus på, at hendes designs skal være nemme at lave, og at slutresultatet skal være afslappet og lækkert at have på. 

”Mine modeller kan stort set bæres af alle, fordi modellerne bliver formet og udregnet til størrelserne, så de ser skræddersyede ud. Derfor syr jeg ofte mine modeller sammen for at give modellen den pasform, som en sammensyning altid vil give”.