1883 v.1.0 Mette Sweater

Mette sweateren er en fin og enkel sweater, som er perfekt til hverdagsbrug. Sweateren er strikket med striber i to forskellige farver. I vores udgaver af sweateren har vi valgt en lysere grundfarve, som suppleres af striber i en lidt mørkere farve.

Sweaterens mørke striber har en ekstra detalje i form af et enkelt hulmønster, som giver sweateren et sjovt twist. Samtidig går stribernes farve også igen i ribkanten, så sweateren får et flot og sammenhængende look.

Til denne opskrift er der anvendt Mayflower Baby Alpaca, som er et mix af alpaka og polyamid. Tilsammen giver disse to fibre én af de suverænt mest bløde garnkvaliteter. Samtidig er garnet også et godt valg, hvis du ofte oplever, at fåreuld kan klø. Du kan i så fald være allergisk over for fåreuldens lanolin, som ikke findes i alpaka.

Hvis du gerne vil strikke en sweater i garn som kan maskinvaskes, kan du vælge at anvende vores Mayflower Easy Care Classic, som har samme strikkefasthed som Baby Alpaca. Vores Easy Care Classic består af ren ny uld og kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler.