D117 v.1,0 Malene pandebånd

Et klassisk pandebånd, som skiller sig flot ud, da det er lavet i vævestrik, hvilket giver de karakteristiske tern. Med tre farver og vores vejledning står du til sidst med et fantastisk flot pandebånd, som kan holde dine ører varme, når kulde og blæst melder sin ankomst.

Malene pandebåndet er strikket i Mayflower Easy Care, som er 100% blødt uld. Da uldfibre er naturligt isolerende, er uld samtidig også det ideelle garn til efterårs- og vinterbeklædning som fx dette pandebånd.

Der findes også en tweed-version af Easy Care, som har samme strikkefasthed og løbelængde. Du kan derfor lave Malene pandebåndet i flere forskellige farvekombinationer, da der er mange nuancer, som passer godt sammen. Pandebåndet passer til en hovedomkreds fra 56-60 cm, og du kan derfor strikke pandebånd til flere familiemedlemmer - store som små.

I samme serie med vævestrik finder du også luffer, hue, halsedisse og poncho.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 37, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 36 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.