2009c v.1.0 Liva cardigan - Tweed Style

Liva cardiganen er virkelig et mesterværk med sit super flotte hulmønster på cardiganens ærmer. Ærmerne med de flotte detaljer giver den ellers enkle cardigan et twist og skaber et tidløst design.

Den nordiske tilgang til design finder ofte inspiration i naturen, og det er ikke uden grund. Hulmønsteret på ærmerne er nemt at strikke, men effekten er markant. Det flotte mønster giver jordnære minder om bladstrukturen på en plante, hvilket er ufatteligt smukt og alligevel helt enkelt.

I denne opskrift er der strikket med én tråd Easy Care Tweed og én tråd Super Kid Silk. To garnkvaliteter, der tilsammen giver en luksuriøs blanding af uld, mohair og silke, som giver et perfekt blødt resultat med en fin struktur.

Eftersom der strikkes med to forskellige garnkvaliteter, vil det færdige strik altid have en let meleret effekt. Effekten kan enten forstærkes eller dæmpes afhængigt af farveforskellen på de to garnkvaliteter, men der vil altid skabes en smule farvespil, som passer helt perfekt til en cardigan som denne.

Cardiganen strikkes med raglanærmer, hvilket minimerer mængden af montering. Derudover er opskriften ikke udfordrende. Især ikke, hvis du også har erfaring med at strikke hulmønster.

Faktisk kan Liva cardigan også strikkes i andre garnkvaliteter og i børnestørrelser:

Liva cardigan - Easy Care Style

Liva cardigan - Amalfi Style

Liva cardigan Jr - Tweed Style

Liva cardigan Jr - Amalfi Style