M12 v.1.0 LinaSweateren

LinaSweateren er Molly Egelinds bud på en skøn basissweater, som vil passe ind i enhver garderobe. Sweateren har en flot og moderne pasform, hvor sweateren har fået ekstra vidde.

Molly har været kreativ med sine strikketeknikker og tænkt ud af boksen, da hun designede denne sweater. Det ses blandt andet på sweaterens flotte skuldre, som giver sweateren en unik detalje. Samtidig gør det også denne opskrift til en ekstra sjov og spændende strikkeoplevelse.

Hvis du vil strikke denne opskrift, skal du have fat i Mayflower New Sky, som en ufatteligt lækker garnkvalitet i 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid, med en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Kombinationen af alpaka og uld gør garnet perfekt varmt og blødt, mens garnet bliver slidstærkt af polyamid.

Du kan hente opskriften ved at klikke på linket herunder. Opskriften er naturligvis gratis. God fornøjelse.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 61, som desværre er udgået. Vi synes, at fv 90 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.