1719 v.1.0 Klassisk sweater med v-hals (1)

Denne sweater er både enkel og smuk, og samtidig har den en fantastisk pasform, som fremhæver din figur på en flotteste måde. Sweaterens klassiske look er understreget af den flotte v-hals med bred kant, som henleder opmærksomheden på den øverste del af sweateren. Alt i alt er denne sweater en tidløs klassiker, der aldrig går af mode, og som kan bruges af alle.

Sweateren er strikket i Mayflower Cotton Merino, som er spundet på 50% ren uld og 50% bomuld, hvilket en god blanding, da du får det bedste fra begge fibre. Uld er dejligt varmt, og vores uld er samtidig også blødt og lækkert og føles rart mod huden. Bomuld er mindre varmt end uld, men har en fantastisk åndbarhed. Samtidig er bomuld også rigtig godt til at holde formen, hvilket også er en egenskab, som du får glæde af, hvis du vælger at lave denne sweater. 

Denne sweater er relativt nem at strikke, selvom du skal være forberedt på, at v-halsen giver en smule ekstra udfordring i forhold til en almindelig rund halsåbning. Med andre ord bør du måske overveje at finde en sweater med en rund halsåbning, hvis du er begynder og ønsker at strikke din første sweater. Omvendt er det ikke en videre svær teknik at lave en v-hals, og mindre øvede strikkere kan også sagtens kaste sig over udfordringen, hvis de er blevet forelsket i denne opskrift.

OBS: Det oprindelige design er lavet i fv. 204, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 27, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.