1724 v.1.0 Hulmønstret sweater med trekvarte ærmer

Denne sweater er både smuk og klassisk med sit detaljerede hulmønster, som er med til også at gøre den let og give den en flot pasform, der virkelig komplimenterer kroppen på bedste vis. Det lette og luftige udtryk bliver understreget af sweaterens trekvartlange ærmer, mens den runde hals fremhæver sweaterens klassiske look.

Sweateren er strikket i Mayflower Cotton Merino, som har en løbelængde på 170 meter og er en blanding af 50% ren ny uld og 50% bomuld. Cotton Merino er den perfekte garnkvalitet til denne sweater. Uldindholdet i garnet gør sweateren lettere og dejlig lun, mens bomuldsindholdet er med til at fremhæve sweaterens flotte mønster, ligesom det også holder på formen, hvis sweateren bliver blokket efter første maskinvask.

Vi anbefaler umiddelbart ikke denne opskrift til nybegyndere indenfor strikning, da hulmønsteret er relativt omfattende. Hvis du er nybegynder og gerne vil strikke en sweater med hulmønster, kan vi anbefale én af vores andre opskrifter med et mindre omfattende hulmønster. Hulmønster er nemlig en sjov og flot teknik, og den er også relativt nem at lære, men det kan være ret overvældende, hvis dit første projekt er et hulmønster som på denne sweater.

OBS: Det oprindelige design er lavet i fv. 201, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 16, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du kan få et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.