1865 v.1.0 Christel jakken

Christel jakken er virkelig unik med sit skrå snit og flotte læg på ærmerne. Det perfekte strikkeprojekt til den eventyrlystne strikker, og derfor har vi også valgt at strikke den i en vild pink farve med knald på.

Jakkens asymmetriske form giver et flot slids foran, som samtidig fremhæver jakkens pasform i taljen. Jakken følger kroppen, men der skabes samtidig en kontrast til ærmernes løse ballonform. Derudover får ærmerne også yderligere vidde fra læggene på overarmene.

Christel jakken er strikket i Mayflower Sweet, som er en kombination af 85% uld og 15% polyamid med en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Garnet sørger for, at jakken får et fint og luftigt udseende, som samtidig har et fluffy skær fra den bløde uld.

Opskriften er tænkt som et spændende og sjovt projekt til en strikker med en smule erfaring. Rigtig god fornøjelse og del gerne dit resultat under tagget #ChristelJakken.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Sweet fv. 23. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 20, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.