1731 v.1.0 Bluse med trekvarte ærmer i dobbelt garn

Denne flotte rustrøde bluse er enkel, men samtidig har den masser af diskrete detaljer, som gør den til et sjovt strikkeprojekt. Det er mest bemærkelsesværdige ved denne bluse er de små pufærmer, der øjeblikkeligt henleder opmærksomheden til den øverste del af blusen. Udover pufærmerne er det også værd at bemærke, at denne bluse er retstrikket på rundpind, hvilket betyder, at der skiftevis strikkes en runde med ret og en runde med vrang.

Det er særdeles klædeligt, at denne bluse er retstrikket, da den er lavet i Mayflower Super Kid Silk, som er ekstra luftigt garn, der har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram. Derudover er Mayflower Super Kid Silk også meget blødt, da det består af 76 % mohair og 24 % silk.

Denne flotte bluse er ikke specielt vanskelig at strikke, og du behøver ikke at være ekspert for at kunne følge denne opskrift. Du skal dog huske at tænke på strikkefastheden, og det kan være en god idé at lave en strikkeprøve, så du er helt sikker på, at blusen får den rigtige størrelse.