1731 v.1.0 Bluse med trekvarte ærmer i dobbelt garn

Denne flotte bluse er enkel, men samtidig har den masser af diskrete detaljer, som gør den til et sjovt strikkeprojekt. Det mest bemærkelsesværdige ved denne bluse er de små pufærmer, der øjeblikkeligt henleder opmærksomheden til den øverste del af blusen. Udover pufærmerne er det også værd at bemærke, at denne bluse er retstrikket på rundpind, hvilket betyder, at der skiftevis strikkes en runde med ret og en runde med vrang.

Det er særdeles klædeligt, at denne bluse er retstrikket, da den er lavet i Mayflower Super Kid Silk. Et ekstra luftigt og blødt garn, der har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram og er spundet på 76% mohair og 24% silk.

Den flotte bluse er ikke speciel vanskelig at strikke, og du behøver ikke at være ekspert for at kunne følge opskriften. Du skal dog huske at tænke på strikkefastheden, og det kan være en god idé at lave en strikkeprøve, så du er helt sikker på, at blusen får den rigtige størrelse.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Super Kid Silk fv. 36. Farven er desværre udgået af sortiment, og som erstatning anbefaler vi derfor fv. 121, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.