M27 v.1.0 BalanceVesten

BalanceVest oser af Mollys personlige stil, hvor strikkedesigns gerne må have et glimt i øjet. Mollys vest er i høj grad et eksempel på hendes personlige stil og tilgang til mode. Her er komfort nemlig i højsædet, for mode handler først og fremmest om at føle sig godt tilpas og udtrykke sin stil. 

Set forfra er vest skøn, tofarvet og med knaplukning. Ryggen afslører imidlertid en overraskende detalje, som giver vesten sin helt egen personlighed. Yin yang symbolet er strikket med intarsia-teknik.

Vesten er strikket i Mayflower New Sky, som er kendetegnet ved sin luftige blødhed og masser af fylde, selvom garnet strikkes på pind 5½ mm. Samtidig passer garnet perfekt til BalanceVest, for det er ikke meningen, at den skal føles tung. 

Med BalanceVest får du en anderledes tilgang til flerfarvet strik, hvor der strikkes i store felter med intarsia-teknik, hvor der bruges forskellige nøgler til hvert felt, og garnet snos på bagsiden, så der ikke opstår huller. 

Vi vil naturligvis rigtig gerne se dit resultat, hvis du strikker Mollys BalanceVest. Brug gerne tagget #BalanceVest.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 83. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 82, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.