MM08 v.1.0 AmagerSweater

AmagerSweateren er endnu et design fra Maria Møller – og denne gang har hun kastet sig ud i et design med de smukkeste snoninger. I samme omgang har hun også designet én af de suverænt mest komfortable sweatere, for AmagerSweateren er både lun og blød. 

Snoningerne optræder både på kroppen og ærmerne af denne sweater, og de fremhæves smukt af de vrangstrikkede mellemstykker. Her fuldendes udseendet af den flotte dobbeltsnoning, som strækker sig ned langs sweaterens forside og ryg. Som en ekstra fin detalje starter der også en snoning på sweaterens skulder og ned langs armen.

AmagerSweateren er strikket i én tråd Mayflower Cotton Merino, som består af 50% uld og 50% bomuld. Denne garnkvalitet er kombineret med én tråd Mayflower New Sky, som består af 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid. Ved at kombinere Cotton Merino med New Sky fås et markant lettere resultat, så AmagerSweateren bliver tyk og vamset uden at blive for tung.

AmagerSweateren er et dejlig nemt projekt, hvis du har strikket snoninger før. Ellers kan du øve dig på denne sweater, for der bruges store pinde, hvilket gør det nemmere at overskue strikketeknikken. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 69, som desværre er udgået, og Cotton Merino fv. 209. Vi synes, at New Sky fv. 78 og Cotton Merino fv. 021 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.