143-9 v.1.0 Liva Cardigan Junior

Liva Cardigan Junior er et nordisk design, som henter sin inspiration i den danske natur. Det ses blandt andet på ærmerne, som har et hulmønster med en flot bladstruktur. Inspirationskilden fremhæves yderligere af de stemningsfulde naturfarver i let melerede nuancer.

Den enkle Liva Cardigan Junior vil tiltale alle, der sætter pris på tidløst design, og er et perfekt eksempel på de mange muligheder ved strik, og at der kan skabes en ufatteligt smuk effekt med blot en enkel strikkeeffekt. Som en ekstra bonus kan du også strikke en matchende Liva Cardigan i voksen størrelse.

Denne opskrift er designet med én tråd Easy Care Tweed og én tråd Super Kid Silk. Tilsammen skaber disse to garnkvaliteter den helt rigtige og bløde struktur til at give ærmernes hulmønster det karakteristiske udseende. Trøjen strikkes med raglanærmer, så der er ikke behov for montering. Derudover er opskriften ganske nem, hvis du har erfaring med at strikke hulmønster.

Du kan også strikke Liva cardigan i det bløde Amalfi, ligesom den også findes i voksenstørrelser i forskellige versioner:

Liva cardigan Jr - Amalfi Style

Liva cardigan - Easy Care Style

Liva cardigan - Tweed Style

Liva cardigan - Amalfi Style