135-1 v.1.0 Vest med flæser til børn

Strikkede veste er ofte et populært alternativ til strikkede bluser, når der skal strikkes tøj til børn. Børn vokser generelt hurtigt, og derfor kan de også hurtigt vokse ud af en bluse, når ærmerne bliver for korte. Dette problem undgår du ved i stedet at vælge at strikke en vest, for den ærmeløs og kan derfor bruges i lang tid, inden den bliver for lille.

Denne vest er perlestrikket og har flæser. Perlestrikningen giver vesten et unikt strukturmønster, som er visuelt spændende og får vesten til at virke mere eksklusiv og mindre hjemmelavet. Vesten kan fint bruges året rundt, og den er dejlig at have på en lidt kølig dag, hvor man ikke gider at medbringe jakke.

Vesten er strikket i Mayflower Cotton 2, som har en løbelængde på 135 meter pr. 50 gram og består af 50% bomuld og 50% HB acryl. Mayflower Cotton er én af vores mest populære garnkvaliteter. Mange vælger at bruge den i stedet for uldgarn, hvilket kan være en god løsning, hvis man skal strikke til en person med sart hud, der godt kan synes at uld kradser.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.