135-4 v.1.0 Drengesweater med striber

Denne stribede sweater er en klassiker, som aldrig går af mode. Den er lige så smart i dag, som den ville have været for ti år siden, og så kan du glæde dig over, at den er håndlavet, hvilket blot gør den til en mere unik og personlig gave.

Sweateren er strikket i Mayflower Cotton 1, som har en løbelængde på 175 meter pr. 50 gram og er spundet i 50% bomuld og 50% HB acryl. Denne garnkvalitet er kendt for at være et oplagt alternativ til uldgarn, hvilket kan være rart, hvis man har sart hud, hvor selv det blødeste uldgarn stadig kradser en smule.

Mayflower Cotton 1 fås i mange forskellige farver, og du kan selv sammensætte en unik sweater ved selv at vælge nogle andre farver end dem som er brugt i opskriften. Sweateren er et forholdsvis nemt strikkeprojekt, og den kan være et godt sted at starte, hvis du gerne vil strikke din første sweater. Mange synes, at det er meget overskueligt at strikke til børn, fordi tøjet ikke skal være så stort.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.