124-4 v.1.0 Baby- børnebluse med små biler

Dyt dyt, så kører de små biler lige hen over maven på denne søde og fine lille trøje til drengene. Den findes til både baby drengen og den lidt større dreng.

De finurlig små biler der kører i et væk hen over trøjen gør den ekstra sjov for den lille at have på. Raglanærmer og små knapper i halsen gør den nem for den helt lille at få på. Der er noget at se på. Dyt dyt får man lyst til at sige.

Trøjen er strikket den dejlig bløde bomuldskvalitet blandet med akryl. Mayflower Cotton 1 er til dem der gerne vil have et blandingsprodukt i stedet for ren uld. Mayflower Cotton 1 er sammensat af en yderst eksklusiv og behagelig bomuld 50 % og dernæst 50 % akryl af fineste slags. Den bliver slet ikke elektrisk som nogle tror. Tværtimod er det med til at gøre netop denne kvalitet meget elastisk og blød. De små vil elske at trække i denne sjove bil trøje.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.