MM12 v.1.0 LoopCushion

Med LoopCushion er det første gang, at Maria Møller designer strikket interiør, og man kan kun blive i godt humør, når man ser resultatet. Puden emmer af den samme personlighed og charme, som får folk til at følge Maria Møller på Instagram.

Puden er strikket i to tråde Easy Care Classic, som er dejlig blødt uldgarn. LoopCushion er derfor vidunderligt blød, og det føles skønt at lade fingrene glide igennem løkkerne på forsiden af puden. Alt i alt er LoopCushion en vidunderlig pude, som både pynter og giver lyst til at dase på sofaen.

Du får ekstra mange muligheder for at være kreativ med denne opskrift, da den er strikket med to tråde garn. Du har således mulighed for at lave en pude med et meleret farveudtryk og et smukt farvespil i løkkerne, hvis du vælger at strikke i to forskellige farver garn, ligesom du også kan få et skønt resultat med en ensfarvet pude.

En lille ekstra detalje er, at denne pude faktisk er et fantastisk deleprojekt mellem en øvet og mindre øvet strikker. Bagsiden er nemlig et godt begynderprojekt, da den bare er strikket i retriller, mens forsiden er perfekt til en strikker med mere øvelse.

Se guide til løkkestrik her!