Farveskiftegarn

Garn med farveskift eller flerfarvet garn er en helt unik garntype, som åbner op for helt nye muligheder i forhold til strik og hækling. Pludselig er det blevet muligt at skabe fantasifulde og fantastiske effekter uden at skulle tænke på farveskift, og resultatet taler for sig selv.

Vores sortiment af farveskiftegarn indeholder både garn med langt farveskift og mere klassisk farveskiftende garn som for eksempel strømpegarn med print. Disse to typer garn vil give meget forskellige resultater, og derfor er de tiltænkt to forskellige typer af projekter.

Garn med langt farveskift i uld vil eksempelvis være perfekt til en sweater eller et sjal, hvor de smukke farveskift kommer til sin ret, mens printet strømpegarn kan skabe charmerende strømper. I sidste er det naturligvis op til dig selv, for flerfarvet garn kan bruges på tusind kreative måder, og du skal ikke være mange for at være utraditionel.

Mange tiltrækkes af farveskifte garn, fordi det giver en sjovere strikke- eller hækleoplevelse. Det er inspirerende at arbejde hen imod det næste farveskift og se den effekt, som farveovergangen skaber. Samtidig får man hele tiden også lyst til lige at strikke eller hækle lidt længere, for der er aldrig langt til næste farveskift.

Vi har naturligvis opskrifter til flerfarvet garn, men du behøver ikke nødvendigvis at vælge en opskrift, som er lavet specifikt til formålet. De fleste opskrifter til ensfarvet garn kan sagtens strikkes med farveskifte, hvis du vil have et mere unikt resultat.

Hvis du savner inspiration, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af inspirerende strikke- og hækleopskrifter. En klassisk og enkel sweater vil altid være flot, hvis den bliver strikket op i flerfarvet merino garn, men du kan også være mere eventyrlysten og kaste dig ud i en opskrift med flere detaljer.

Med farveskiftegarn kender du aldrig helt resultatet før du er færdig, så gå på eventyr i vores sortiment af flerfarvet garn og bliv fortryllet.