FR9 v.1,0 Frigga No. 9

En blød og lækker vest, som adskiller sig ved at have en hætte. Vesten er også lidt anderledes, da krop og hætte strikkes i to forskellige kvaliteter, hvilket giver et flot resultat

Vesten strikkes nedefra og op i glatstrik med ribkanter. Hætten strikkes også i glatstrik ved at strikke masker op i kanten af vesten.

Kroppen strikkes i det bløde og fyldige uldgarn Mayflower Montreal, som er en håndfarvet garnkvalitet, hvor farverne giver et flot farvespil. Hætten strikkes i det lette tweedgarn Mayflower Casablanca Lux, som er en flot tilføjelse. Det lækre Casablanca Lux fås nemlig i de skønneste farver, som alle har tweednister og en diskret glimmertråd, som giver modellen lidt ekstra luksus.

Vesten er designet af Pernille Frigga. Se de øvrige designs fra Frigga lige her.

OBS: Ved håndfarvet garn kan der være store farveforskelle mellem de enkelte lots, og der kan også være farveforskel på nøglerne, selvom du bruger garn fra den samme indfarvning. Sørg derfor for at have indkøbt garn nok til dit strikkeprojekt. For at undgå bratte overgange mellem nøglerne anbefaler vi, at du gør følgende for at få en mere glidende overgang mellem overgangen til et nyt nøgle: Når du nærmer dig enden på dit garnnøgle, starter du på det nye nøgle lidt før. Strik fx 1-2 omgange med det nye nøgle, dernæst med det gamle, skift igen til det nye nøgle og fortsæt på denne måde, indtil dit gamle nøgle er brugt op. Det fjerner ikke forskellen, men det udjævner overgangen mellem nøglerne lidt mere.