FR2 v.1,0 Frigga No. 2

Fyldig sweater, som er strikket i to forskellige garnkvaliteter, som mødes i smuk kontrast. Sweateren har nemlig en markant stribe, som nærmest deler sweateren i to, da striben løber fra ærme til ærme over skuldrene. Den ombukkede halskrave laves i samme kvalitet som striben.

Den bløde sweater strikkes nedefra og op. Striben fremhæver for- og bagstykket flot, og farvespillet i det håndfarvede Mayflower Montreal bliver derfor endnu mere markant og smukt i mødet med den ensfarvede stribe. Striben strikkes i uldgarnet Mayflower Molly Fine.

Da begge garner er fyldige og bløde uldgarner, får du en varm og lækker sweater, som kan blive en god favorit hele året rundt.

Sweateren er designet af Pernille Frigga. Se de øvrige designs fra Frigga lige her.

OBS: Ved håndfarvet garn kan der være store farveforskelle mellem de enkelte lots, og der kan også være farveforskel på nøglerne, selvom du bruger garn fra den samme indfarvning. Sørg derfor for at have indkøbt garn nok til dit strikkeprojekt. For at undgå bratte overgange mellem nøglerne anbefaler vi, at du gør følgende for at få en mere glidende overgang mellem overgangen til et nyt nøgle: Når du nærmer dig enden på dit garnnøgle, starter du på det nye nøgle lidt før. Strik fx 1-2 omgange med det nye nøgle, dernæst med det gamle, skift igen til det nye nøgle og fortsæt på denne måde, indtil dit gamle nøgle er brugt op. Det fjerner ikke forskellen, men det udjævner overgangen mellem nøglerne lidt mere.