Strik eller hækl i blødt garn til baby

Hvis du er ligesom os, vil det krible i dine fingre, så snart et familiemedlem, et hold gode venner eller en kær kollega med glæde kan fortælle, at de venter en lille baby.

For med et nyt familiemedlem på vej er der nemlig behov for en masse udstyr og ikke mindst tøj i alle afskygninger. Der er nemlig behov for både tykke og tynde trøjer, lange og kortere bukser, strømper, bodyer, huer, futter og måske også vanter alt efter årstiden mv. Og meget af tøjet kan med fordel strikkes eller hækles i blødt baby garn som fx merino garn eller uld garn.

Mayflower har flere forskellige garnkvaliteter, når det handler om blødt garn til baby. Mayflower London Merino samt den tyndere version London Merino Fine er begge spundet af 100% ren merinould.

Garnkvaliteten er med andre ord et lækkert og blødt baby merino garn. Både den tynde og den tykke version er et godt baby uldgarn, som er helt ideelt til såvel trøjer og futter som bukser og huer. Den uldne kvalitet er skøn og varm, ligesom den også er åndbar og tillader den lille krop at komme af med varmen.

Af andet uldgarn til baby finder du også alle kvaliteterne i Easy Care-serien, som er vidunderligt garn til baby. Easy Care er oplagt som baby uld garn, når du fx skal strikke eller hækle et flot, lunt babytæpper til bilen og barnevognen eller nogle varme futter. Easy Care er også velegnet til en tykkere trøje, der kan bruges som et ekstra isolerende lag, når det er koldt uden for. Easy Care fås i både ensfarvede og tweed-versioner i forskellige tykkelser.

Vores Mayflower Baby Alpaca garn er det oplagte valg til ekstra blød beklædning, da det føles vidunderligt mod huden, ligesom det er slidstærkt.

Hæklet babylegetøj er også oplagt at give som barselsgave til såvel baby som den lidt større tumling. En hæklet bamse, bold, sutteklud eller raslelyd er helt ideelt at lave i Mayflower Cotton 8/4, ligesom du også kan vælge at bruge den økologiske version, Mayflower Cotton 8/4 Organic. Begge kvaliteter kommer i et væld af skønne farver, som vil tale til barnets sanser, ligesom det bløde bomuldsgarn vil føles rart for baby at sætte både hænderne og gummerne i.