🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

KnitPro Strikkepinde og Hæklenåle

Herunder kan du læse mere om de forskellige strikkepinde og hæklenåle i sortimentet.
Vi har lavet en lille FAQ over mest stillede spørgsmål til KnitPro, som du kan se nederst på siden.

  • Mayflower forhandler mere end kvalitetsgarn. Som de eneste i Danmark er vi forhandlere af KnitPro strikkepinde og hæklenåle.

    KnitPro producerer strikkepinde og hæklenåle af en yderst høj kvalitet. Der er især fokus på at designe produkter, som både er holdbare og yderst funktionelle, så du kan have glæde af dem i mange år. 

    Inden for strikkepinde og hæklenåle leverer KnitPro produkter af mange forskellige materialer. Du finder alt fra traditionelle træpinde til moderne strikkepinde i carbon. Alle pinde og hæklenåle er i udsøgt kvalitet og fås både i løssalg og som flotte sæts.

  • Enhver strikke- eller hækleentusiast ved at kvalitetsudstyr kan gøre en enorm forskel for glæden ved håndarbejde. Garnet skal gerne glide nemt og ubesværet af nål eller pind, og så skal værktøjet ligge godt i hånden. 

    Der er ikke to strikkere eller hæklere, som er helt ens, og derfor har vi også forskellige præferencer til vores værktøj. Takket være det brede udvalg hos KnitPro kan du også finde det helt rette udstyr, som ligger helt rigtigt i dine hænder. 

    Hvis du døjer med gigt eller smerter i hænderne, kan vi for eksempel anbefale, at du prøver strikkepinde fra Cubics-sortimentet, som er ekstra skånsomme for hænderne. 

KnitPro FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Kan mine KnitPro wires bruges på alle serier? 

Alle KnitPro wire kan bruges på tværs af serierne af udskiftbare rundpinde. Så du kan sagtens have fx. en pind 3.00 i Karbonz og en pind 4.00 i Symfonie og benytte samme wire.  

Min KnitPro strikkepind er knækket - hvilke regler er der i forbindelse med reklamation? 

Hvis du er uheldig at din Knit Pro strikkepind knækker er der 2 års reklamation. Dette gælder ved fabrikationsfejl. Din reklamation skal ske til forhandleren, hvor du har købt dine KnitPro strikkepinde. 

Hvordan monterer jeg min wire på mine udskiftbare KnitPro strikkepinde? 

Wiren på KnitPro Udskiftbare rundpinde monteres gennem et gevind i pinden, hvor de skrues på. Med det medfølgende væktøj kan de strammes ved at stikke den gennem hullet i wiren og dreje rundt.

Det er vigtigt at man ved montering af wire holder fast i metal-stykket på både wire og pind, for ikke at vride i pinden imens.

Hvad er forskellen på korte og lange KnitPro pinde? 

Mange af KnitPro serierne findes i forskellige pindelængde. Dette for at skabe en bedre strikkeoplevelse, når der strikkes på rundpind. 

De korte pinde kan nemlig benyttes med en wire på 40cm - og derved bruges til fx at strikke ærmer. Dette kan de lange pinde ikke, som til gengæld er lettere at holde fast i. 

Hvad er forskellen på faste- og udskiftbare rundpinde? 

På de faste rundpinde sidder wiren fast mellem de to pinde, hvor den ved de udskiftbare kan skiftes til anden længde. Hvis der fx skal bruges forskellige pindestørrelser til dit projekt, kan du skifte pinden uden at skulle strikke over fra en pind til en anden. 

Er træ- eller metalpinde bedst? 

KnitPro har en række forskellige serier af pinde i forskellige materialer med forsekllige egenskaber og fordele. Træpindene er bløde at holde om samt fleksible og fungerer særligt godt til uldgarn. Metalpindene er mere holdbare end træpinde. Så begge materialer har sine fordele og udfordringer. Det er i høj grad en smagssag hvad man foretrækker, så det er umuligt at give en klar anbefaling.

Hvilke pinde er gode, hvis man lider af ledegigt? 

KnitPro har lavet et par serier af pinde, som er ekstra gode til personer med ledegigt. Disse serier har firkantede pinde, hvor grebet er mere behageligt. 

Dette fås både i serien KnitPro Cubics og KnitPro Nova Cubics. Vi anbefaler dog KnitPro Cubics, da træpindene er varmere at have i hænderne end messingpindene. 

Hvorfor bliver mine Nova Metal strikkepinde gule? 

Nova Metal fra KnitPro er strikkepinde af galvaniseret messing. Det betyder at galvaniseringen efter flere års brug kan blive slidt, så messeingen bliver oxideret.

Kan man benytte to forskellige størrelser pinde på udskiftbare rundpinde? 

Man kan benytte forskellige størrelser i hver ende af wiren. Hvis du fx strikker strammere på vrangsiden end på retsiden (når der strikkes frem og tilbage), kan du med fordel gå en halv størrelse op eller ned på den ene pind.