Dansk
Nyhedsbrev

Mayflower Showroom
250m2 fyldt med inspiration, det lækreste garn og OUTLET!

OBS: På grund af smitterisikoen fra Coronoa-virussen har vi valgt at lukke Mayflower Showroom midlertidigt. Lukningen gælder fra den 18. marts og er på ubestemt tid.

Beslutningen er taget for at beskytte kunder såvel som vores medarbejdere, og vi håber på jeres forståelse. Mayflower Showroom åbner igen så snart som muligt, og vi giver naturligvis besked, når vores døre igen er åbne.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på showroom@mayflower.dk.

 

Bestilling af garn fra Mayflower Showroom


Selvom Mayflower Showroom er lukket midlertidigt, vil vi gerne imødekomme den store efterspørgsel på garn. Derfor vælger vi nu at tilbyde mulighed for bestilling og afhentning af garn ved Mayflower Showroom.

  1. Du kan bestille døgnet rundt ved at sende en privatbesked til Mayflower Showroom på Facebook ved at klikke her. Husk at oplyse dit mobilnummer.
  2. Hvis du ikke er på Facebook, kan du ringe til os på telefon 77 34 84 88 hver tirsdag og lørdag mellem kl. 9-10. 
  3. Når ordren er pakket, vil du modtage et ordrenummer og pris.
  4. Herefter betaler du med Mobilepay til 83869. Husk desuden at oplyse ordrenummer ved betaling.
  5. Nu er din ordre klar til afhentning. Showroomet er åben for afhentning følgende dage: Tirsdag og lørdag mellem kl. 11 - 12
  6. Afhentningen af ordren sker ved døren til Mayflower Showroom, hvor du blot skal oplyse ordrenummeret. Så finder en medarbejder din ordre.

Husk at holde 2 meters afstand til medarbejderen, så hele processen forgår uden nærkontakt. På den måde kan vi alle undgå smitterisiko. Du kan se vores udvalg af garn her.

 

Modtag Mayflower Showroom's nyhedsbrev

Der sker altid noget i Mayflower Showroom. Vi får løbende nye varer, og der bliver regelmæssigt afholdt forskellige strikke- og hæklearrangementer.

Hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om nye tilbud, workshops og konkurrencer. Det er helt uforpligtende at tilmelde dig, og du har altid mulighed for at afmelde nyhedsbrevet igen. 

Som abonnement på vores nyhedsbrev får du også adgang til unikke rabatter og andre overraskelser, så der er mange gode grunde til at tilmelde sig. 

Alternativt kan du også holde dig opdateret ved at følge Mayflower Showroom på Facebook eller på Instagram.
 

Deltag i Workshops og Hyggecafé

Vi afholder løbende spændende workshops og undervisning i Mayflower Showroom. Her kan du lære forskellige typer af strik og hækling, og vi har både workshops for begyndere og øvede. Antallet af deltagere til hver workshop er tilpasset til emnets sværhedsgrad, så du får optimalt udbytte af kurset. Se alle de kommende workshops her

Vi afholder også Hyggecafé alle hverdage undtagen mandag fra 14:00-16:00. Alle er velkomne, så du skal bare medbringe håndarbejde og møde op i Mayflower Showroom på Erhvervsparken 64, 9700 Brønderslev. 
 

Hold dit eget arrangement i Mayflower Showroom

Du har også mulighed for at afholde dit eget arrangement i Mayflower Showroom for din strikkeklub eller lignende. Vi åbner gerne dørene for jer, og tilbyder kaffe og lidt godt til ganen. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at planlægge et hyggeligt arrangement, så kontakt os på showroom@mayflower.dk eller telefon +45 77 34 84 88, hvis du vil høre mere om mulighederne.

 

Altid billigt garn i Mayflower Outlet

Vi har dedikeret en stor del af Mayflower Showroom til en Outlet-afdeling. Her kan du altid finde masser af garn til ekstra gode priser. Der er masser af forskelligt garn at vælge imellem, og udvalget skifter løbende.

Som tommelfingerregel kan du altid spare mindst 50% på alt garn i vores Outlet-afdeling, så kig forbi!

 

Vi garanterer, det er køreturen værd!


Åbningstider:
OBS: midlertidig lukket.
Læs vejledning øverst på siden.

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt:

Tlf: +45 77 34 84 88
Mail: showroom@mayflower.dk
Tilmeld Showroom Nyhedsbrev
 

Adresse:

Mayflower Showroom
Erhvervsparken 64
9700 Brønderslev
 

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.