C5 v.1,0 Milla Sweater

Milla sweateren er let oversize og er fyldt med de de blødeste snoninger på både krop og ærmer. Sweateren er god at bruge hele året rundt, da den er strikket i lunt og uldent garn, men samtidig i en tynd garnkvalitet, som ikke gør den tung at have på.

Sweateren strikkes oppefra og ned. Først strikkes rygstykket, hvorefter der samles masker op i begge sider af rygstykket for at danne venstre og højre side af forstykket. Dernæst samles for- og rygstykkets masker, og resten af sweateren strikkes rundt på rundpind. Der samles masker op til ærmer, som strikkes oppefra og ned. Sweateren har en dyv V-hals, som laves i drejet rib, ligesom de øvrige kanter forneden og ved ærmerne.

Milla sweateren får sit flotte tweedlook fra garnet Mayflower Casablanca Lux. Garnet fås i mange skønne farver, som alle har både tweednister og en diskret glimmertråd, som gør det endelige resultat endnu mere luksuriøst og smukt at se på. Derudover gør garnet sweateren helt enormt blød og behagelig og virkelig lækker at have på.