C2b v.1.0 Mayflower WinterStar - Santiago Style

Mayflower WinterStar - Santiago Style er oprindeligt strikket i Mayflower New Sky. Santiago er et vidunderligt, vamset garn, og med Mayflower WinterStar er der derfor dømt optimal vinterhygge. Med denne sweater vil du altid kunne holde varmen på de kolde dage i vinterhalvåret. Derfor er sweateren også perfekt til hygge derhjemme i sofaen, når du bare gerne vil føle dig dejligt varm og komfortabel.

Santiago er spundet på på uld, alpaka og polyamid. Ulden fra alpaka og får giver en dejlig varm sweater, mens polyamid sikrer stor slidstyrke, og at sweateren kan holde i flere år.

Mayflower WinterStar er designet med et diskret mønster på ærmerne, men derudover er sweateren helt enkel og super nem at kombinere med andet tøj i garderoben. Ud over det fine mønster på ærmerne har sweateren også en ekstra detalje i form af ekstra længde på bagsiden, der skabes ved at strikke vendepinde.

Sweateren er strikket oppefra og ned, og vendepinde sikrer den helt rette pasform. Derudover er sweateren monteringsfri, så den er perfekt, hvis du ikke er glad for montering.

Mayflower WinterStar er designet af @garneline i samarbejde med Mayflower og er oprindeligt strikket i Mayflower New Sky. Opskriften finder du lige her.