MM21 v.1,0 LillianSlipover

Let, feminin og helt vidunderligt blød. Ord, der meget godt beskriver Maria Møllers design, LillianSlipover. Slipoveren eller vesten er nemlig strikket i et super luftigt garn og ikke mindst i et smukt strukturmønster og er oplagt at bruge over fx en bluse, kjole eller t-shirt.

Vesten strikkes nedefra og op indtil ærmegabene, hvorefter for- og bagstykke strikkes hver for sig. Vesten har en flot V-hals med ribkant, ligesom der også er afslutning i rib i ærmegabene og nederst på vesten. Den nederste ribkant har slids i siden og er længere bagpå end foran, hvilket er en ekstra fin detalje.

Det skønne strukturmønster i LillianSlipover er lavet med falske snoninger, som er nemmere at lave, end man lige skulle tro, da det strikkes uden hjælpepind. Mønsteret går igen i Marias øvrige Lillian-designs, som er mindst lige så lækre: LillianSweater og LillianCardigan.

LillianSlipoveren strikkes med hele 3 tråde af det bløde og lune mohairgarn Mayflower Super Kid Silk. Det fluffy garn får en helt særlig fylde, når flere tråde strikkes sammen, og resultatet er en fantastisk blød og komfortabel vest, som du vil blive glad for. Med tre tråde har du også alle muligheder for at sætte forskellige farver sammen og lege med farveudtrykket.