H1732 v.1.0 Herresweater med strib

Med denne herresweater får du et tidløst herredesign, der er let at gå til. Sweateren er strikket nedefra og op med monterede ærmer og med en halsudskæring, der gør sweateren behagelig at have på. Striberne midt på sweateren giver et flot udtryk, men sweateren kan også sagtens strikkes ensfarvet eller med andre striber. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Sweateren strikkes primært på pind 3 og er derfor en lækker og tynd uldtrøje, som sagtens kan bruges indendørs og under en jakke. Den er strikket i Mayflower 1 Class, som er spundet på 75% superwash-behandlet uld og 25% nylon. Kvaliteter, der til sammen giver en slidstærk sweater, som kan holde til maskinvask.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, som desværre er udgået. Vi synes, at fv 01 + 25 er en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de farver, som du holder mest af. Da strikkefastheden matcher, kan du også vælge at bruge Mayflower 1 Class Cashmere og 1 Class Tweed.