D188 v.1.0 Hæklet bøllehat til voksne

En hæklet bøllehat kan hurtigt gå hen og blive én af dine foretrukne accessoires på årets solskinsdage, for med sin behagelig pasform og åndbarhed er denne hat virkelig skøn at have på.

Bøllehatten er hæklet i Mayflower Cotton 8/4, som giver hatten den rette struktur. Samtidig er der også rigtig mange farver at vælge imellem, så du kan give hatten lige præcis det udtryk, som du ønsker. I denne opskrift er bøllehatten ensfarvet, men du kan også fint skifte farve undervejs og lave den stribet. Hatten passer til et hovedmål på 55 cm, så det er en rigtig fin opskrift på en bøllehat til voksne.

Denne opskrift er et godt valg, hvis du leder efter et nemt og hurtigt projekt, da den primært hækles i stangmasker med et smalt bånd i fastmasker lige før hattens skygge. De to masketyper skaber en fin kontrast og er prikken over I’et. Samtidig kan opskriften også fint fungere som en god basisopskrift, hvis du drømmer om at tilføje din egen pynt til hatten.

Hvis du gerne vil have en bøllehat med retro-look, har vi også en opskrift på en hæklet bøllehat fra 70-erne. Ellers kan du klikke her nedenunder for at downloade vores gratis opskrift på en hæklet bøllehat. 

Det er også muligt at hækle bøllehatte til hele familien, for vi har naturligvis også en opskrift på en bøllehat til børn.