M02 v.1.0 WinnieJakken

Winniejakken er en enkel strikkeopskrift, som er nem at gå til for begyndere. Jakken er strikket ud i ét, hvilket betyder, at du ikke skal døje med eftermontering. Jakken er strikket i Mayflower Molly, som er en ekstra kraftig garnkvalitet, som er fantastisk til at fremhæve alle de enkelte detaljer i strik.

Denne jakke er skiftevis strikket i retstrik og rib, hvilket giver jakken et flot stribemønster. Stribemønsteret ser avanceret ud, men der er tale om en enkel strikketeknik, som selv begyndere kan klare uden problemer. Garnkvaliteten er desuden 100 procent letspundet uld, hvilket gør jakken dejlig varm og blød, så den er perfekt til kølige dage.

Hvis du trænger til en varm jakke, så skal du strikke Winnie jakke. Den er også fremragende som gave, og det er relativt nemt at få størrelsen til at passe, da jakken er en smule oversize.

Mayflower Molly har en løbelængde på 60 meter pr. 150 gram, hvilket gør den til en ekstra kraftig og chunky garnkvalitet. Dette kan du glæde dig over, når du strikker med garnkvaliteten, for du kan strikke jakker og sweatere på rekordtid.