1800 v.1.0 Sweater med skulderstykker i rib

Skøn sweater med flotte detaljer i form af skulderstykker i rib og en smart rullekrave. Det smarte ribstrik på skulderen er en flot detalje, som fremhæves af ærmerne. Ærmerne er designet med en smule ekstra vidde oppe ved foroven, hvilket leder blikket hen på skulderens ribdetalje.

Sweaterens ribdetaljer går igen i halskant samt i bunden af ærmerne og sweaterens bul, hvilket er med til at give et sammenhængende og smart look. Dette look er en nyfortolkning af en klassisk sweater med rullekrave.

Sweateren er strikket i Mayflower Easy Care, som består af 100% ren uld. Ulden i Easy Care er af høj kvalitet, hvilket gør garnkvaliteten dejlig blød og behagelig imod huden.

Opskriften er nem at gå til, da forstykke, bagstykke og ærmer strikkes hver for sig og til sidst sys sammen.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 43. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv 98, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.