1634 v.1.0 Stribet bluse med 3/4 ærmer

Mayflower Cotton 8/8 er en fantastisk garnkvalitet, som er særdels velegnet til tøj. Bomuld er kendt for sin gode åndbarhed og varmer ikke særlig meget, så med Cotton 8/8 kan du sagtens lave en kraftig bluse, som ikke bliver for varm.

Denne stribede bluse er strikket nedefra og op indtil raglanindtagningerne, hvor ærmerne strikkes på. Derfor er der også minimalt behov for montering, selvom der strikkes nedefra.

Vores Cotton 8/8 fås i mange farver, så du har også gode muligheder for at lave din egen farvekombination, når der skal vælges garn til blusen. Alternativt kan den også laves ensfarvet, hvis du vil have en bluse med et helt enkelt udtryk.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, hvor enkelte desværre er udgået af sortiment (1924 og 1928). Som erstatning anbefaler vi fv. 1905 (i stedet for 1924) og 1927 (i stedet for 1928). Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.