2020A v.1.0 Skagen Trøje - Easy Care Classic Style

Skagen Trøjen - Easy Care Classic Style er en blød og komfortabel sweater med en let fyldig og luftig struktur. Trøjen strikkes topdown med raglanudtagninger og rib i kanterne. Ærmerne har behagelig vidde og et smukt harlekinmønster, som giver trøjen en flot effekt og bidrager til det lette udtryk.

Trøjen strikkes i Easy Care Classic, som er 100% ren uld af høj kvalitet. Det er en del af Easy Care-serien, som består af 3 tykkelser, hvoraf Classic er den mellemste. Sweateren strikkes på pind 4 og får dermed en lidt fyldig struktur. Uldgarnet føles super dejligt og behageligt mod din huden og vil gøre Skagen Trøjen til en kommende favorit. 

Og favoritværdigheden bliver ikke mindre af, at Easy Care Classic kan holde til både maskinvask og tørretumbling. Så bliver det næsten ikke nemmere. Garnet fås i mange forskellige farver, så vi kan godt garantere, at der også vil være en farve, som passer til dig. 

Som alternativ til den ensfarvede Easy Care Classic kan du vælge at bruge Easy Care Classic Tweed, da de to garner har samme strikkefasthed og løbelængde. Tweed varianten har en masse nister, som giver en skøn meleret trøje med mere spil i farveudtrykket, ligesom garnet er fantastisk blødt.