1880 v.1.1 Sandra Sweater

Sandra sweateren er et mesterværk, når det kommer til farver. De geometriske farveblokke skaber det flotteste farvespil, når sweateren strikkes med tre forskellige farver, og resultatet er fænomenalt. 

Sweaterens farveeffekt er skabt med intarsia-teknik, hvor der kan strikkes farveblokke uden huller. I praksis strikkes hvert felt med sit eget garnnøgle, og ved farveskift snos de to farver på bagsiden af arbejdet. Det er en enkel, men også effektiv teknik, som er perfekt til strikkeopskrifter med farveskift, der kommer i blokke.

Sandra sweateren er designet med en løs pasform, som komplimenteres af vidden i sweaterens ballonærmer. Pasformen sikres samtidig af ribkanter i bl.a. hals og bund.

I denne opskrift strikkes der med Mayflower New Sky Light, som er en sammensætning af uld, alpaka og polyamid. Garnet har en luftig fluffyhed, som giver en løbelængde på hele 300 meter pr. 50 gram, selvom der strikkes på pind 4. 

Opskriften kan hentes på linket herunder. Den er ikke særlig udfordrende, og intarsia-teknikken er overraskende nem at lære.

OBS: Det oprindelige design er lavet i en farve, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 82. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.