2008 v.1.0 Leonora Poncho

Leonora ponchoen er et spændende og udfordrende strikkeprojekt til den meget erfarne strikker, som nemt keder sig, hvis der bare skal strikkes retstrik. Denne poncho er strikket i to-farvet patent med det smukkeste påfuglemønster, som giver et ufatteligt imponerende resultat. 

To-farvet patent er i forvejen en interessant strikketeknik med et karakteristisk udseende, og det bliver særligt smukt, når der eksperimenteres med ind- og udtagninger. På dén måde fremhæves farvespillet mellem bund- og mønsterfarve yderligere, og på Leonora ponchoen skabes de flotteste påfuglefjer.

Ponchoen er strikket i Mayflower Easy Care, som er ren og ånsbar uld. Med Easy Care får du derfor et dejligt resultat, hvor ponchoen får den rette tyngde med et pænt fald, og samtidig har den en behagelig varme. 

Easy Care fås i et bredt farveudvalg, og der er derfor gode muligheder for at lege med farvekombinationerne. Du kan for eksempel justere kontrasten mellem bund- og mønsterfarve, hvilket vil give ponchoen et helt andet udtryk. 

Denne opskrift er tiltænkt den rutinerede strikker, som savner udfordrende og spændende strikkeoplevelser med mageløse resultater.