D112 v.1.0 Konkylie Sjal

Det smukke konkylie sjal er rendyrket luksus, og det er en fryd at kunne tage sjalet på hver eneste dag. Det skyldes i høj grad garnvalget, for sjalet er hæklet i det populære Mayflower Super Kid Silk Print.

Vores Super Kid Silk Print er en eksklusiv garnkvalitet i mohair og silke, der tilsammen skaber én af de suverænt blødeste garnkvaliteter på det danske marked. Det er ren selvforkælelse at kunne tage sjalet på, og selv personer med den sarteste hud vil kunne nyde dette sjal.

Mayflower Super Kid Silk Print er kendetegnet af sine smukke print og farveskift. I denne opskrift hækles der med tre tråde, men der er valgt to forskellige print. Det vil sige, at der anvendes to tråde i farve ét og én tråd i farve to. Variationen i print og farver giver sjalet det smukkeste farvespil, som virker helt eventyrligt.

Sjalet er behageligt at have på, da sjalets øverste kant drejer en smule indad som et hjerte. Det gør også kanten en smule stram, så sjalet holder formen, selvom det er så let og luftigt.

Opskriften er ganske enkel, og sjalet er nemt at hækle. Det hækles indefra og ud, så du kan selv justere sjalets størrelse og eventuelt gøre det mindre eller større.