2066 v.1.0 Gambit Vest

Gambit vest er en strikket sommervest, som er perfekt til årets lune dage. Vesten er strikket nedefra og op med den smarte teknik, som både kendes som intarsiateknik og gobelinstrik, hvor hvert felt strikkes med et separat garnnøgle. Mellem hvert felt snos garnet på bagside, når der skiftes farve. På denne måde undgår man huller, ligesom der heller er nogen ingen løbetråd bag på arbejdet. 

For at give bedre pasform er der strikket ribstrik ved ærmekanterne og i halsen. Vesten kan enten bruges for sig selv eller med en bluse under og kan derfor bruges hele året rundt.

Den smarte teknik gør det muligt at skabe de skarpe farveskift mellem felterne i Gambit vesten. Derfor er det også nemt at se, at Gambit Vesten er inspireret af et skakbræt, hvilket forstærkes yderligere af farvevalget i sort og hvid. 

Vesten er strikket i bomuldsgarn, som er optimal til sommertøj. Her får du en komfortabel åndbarhed fra det bløde bomuld, så vesten også er behagelig på varme dage, da sveddampe nemt ledes væk fra kroppen.