2066 v.1.0 Gambit Vest

Gambit Vest er en strikket sommervest, som er perfekt til årets lune dage. Vesten er strikket nedefra og op med den smarte teknik, som både kendes som intarsiateknik eller gobelinstrik. Her strikkes hvert farvefelt med et separat garnnøgle. Mellem hvert felt snoes garnet på bagside, når der skiftes farve. På den måde undgår man huller, og der er heller ingen løbetråd bag på arbejdet. 

Den smarte teknik gør det muligt at skabe de skarpe farveskift mellem felterne i Gambit Vesten. Derfor er det også nemt at se, at Gambit Vesten er inspireret af et skakbræt, hvilket forstærkes yderligere af farvevalget i sort og hvid. 

Vesten er strikket i Mayflower Cotton 8/4 Organic, som er optimal til sommertøj. Her får du en komfortabel åndbarhed fra bomulden, så vesten også er behagelig på varme dage, da sveddampe nemt ledes væk fra kroppen. 

Gambit Vest er strikket nedefra og op. For at give bedre pasform er der strikket ribstrik ved ærmekanterne og i halsen. Vesten kan enten bruges for sig selv eller med en bluse under, så den i praksis kan bruges hele året rundt. God fornøjelse.