1775 v.1.0 Damesweater i 3 blokfarver

Denne flotte sweater har et tydeligt retroflair, som især kommer til udtryk i de brede farveblokke og varme farver. Sweateren er desuden strikket i Mayflower Easy Care Classic, som er en garnkvalitet i 100% ren uld og har en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. 

Mayflower Easy Care Classic er en lækker garnkvalitet i mellem tykkelse, som blandt andet er velegnet til sweatere. Easy Care Classic kan nemlig både maskinvaskes og tørretumbles, hvilket er efterspurgte kvaliteter i mange danske hjem. 

Easy Care Classic fås i mange forskellige farver, og du har også mulighed for at sætte dit eget præg på sweateren ved at vælge andre farver. Sweaterens klare retro-look stammer blandt andet fra farvevalget, og du kan give sweateren et helt andet look ved at vælge andre farver. 

Du behøver ikke at være erfaren strikker for at kunne strikke denne sweater. Den er strikket nedefra og op på rundpind, mens ærmerne er påsatte. Det gør sweateren til et nemt projekt, da du derudover kun skal tænke på nogle nemme farveskift mellem de forskellige blokke.