2067 v.1.0 Christine Cardigan

Christine Cardigan er strikket top down med flotte sadelskuldre og med en interessant konstruktion. Skulderstykkerne strikkes først, hvorefter der samles masker op til henholdsvis for- og bagstykke. Til sidst strikkes ærmer og kraver på, så cardiganen er helt uden montering. 

Skuldrene er strikket med et flot, enkelt mønster med riller. Dette mønster går igen hele vejen ned langs ærmerne og giver cardiganen et sammenhængende udseende, hvor der er kælet for detaljerne. Som en ekstra bonus er det desuden ganske nemt at strikke, selvom effekten er så flot.

Christine Cardigan er strikket med Mayflower Birmingham, som primært består af alpaka og uld. Derudover her garnet de flotteste tweed-nister, som giver garnet masser af personlighed og charme. Det flotte farvespil fra tweeden passer perfekt til den enkle Christine Cardigan, uden at tage opmærksomheden fra cardiganens flotte detaljer. 

Opskriften er forholdsvis enkel at strikke, og den anderledes konstruktion betyder, at den også er et spændende projekt for øvede strikkere. Du kan hente opskriften på linket herunder. God fornøjelse.