2012 v.1.0 Britta Bolero

Vores Britta bolero er strikket i det eksklusive Mayflower Casablanca Lux, som er en luftig og blød garnkvalitet, der er noget udover det sædvanlige. Garnet har bl.a. en enkel glimmertråd, som giver en helt unik effekt, når den kombineres med garnets smukke farvespil og fluffy struktur.

Disse egenskaber gør Casablanca Lux helt perfekt til tøj – eksempelvis en skøn og luftig bolero, som skal kunne bruges hele året rundt. Du får en bemærkelsesværdig let bolero, for Casablanca Lux har en løbelængde på hele 225 meter pr. 50 gram, selvom denne opskrift strikkes på pind 4,5 mm.

Selve bolerolen har et enkelt design med flotte striber, der dannes af pinde med vrangmasker på retsiden af arbejdet. Det giver lidt ekstra detaljer, og mere er ikke nødvendigt, når Casablanca Lux i sig selv giver så meget visuelt. For at give en god pasform har Britta bolero desuden ribstrikkede kanter og knapper, så det er muligt at lukke den.

Britta bolero er en dejlig enkel opskrift, hvor garnet gør meget af arbejdet for dig. Det er en fryd at strikke med Casablanca Lux, og til en størrelse medium skal du for eksempel kun bruge fire nøgler.