1745 v.1.0 Boxy stribet bluse

Denne allround boxy bluse med brede striber, giver dig virkelig mulighed for at være kreativ med farvesammensætningerne. Der kan kombineres i det uendelige, til du finder netop det udtryk der er 100% dig. Den viste model changerer i harmoniske naturfarver, fra bordeauxrød til mørk aqua, lys aqua over i camel - men det er helt op til dig.

Blusen har raglanærmer, der gemmer på en lille lækker detalje, nemlig en flot og feminin snoning. Derudover har dette design dobbelt ribkant i hals, samt traditionelle ribkanter forneden og på ærmerne. Som det gælder for de fleste Mayflower-designs, kan også denne laves i størrelse fra S til XXXL.

Garnet brugt i strikkeopskriften, er Mayflowers flagskib, Easy Care, som er den tyndeste kvalitet i serien Easy Care. Det er 100% ren ny uld fra "øverste hylde". Garnet løber 185 m pr. 50 gram og passer perfekt til daglig brug, da det kan både vaskes i maskine og tørres i tørretumbler på uldprogram.

Når du har downloadet denne opskrift, og fået mod på mere, så fortvivl ikke, der gemmer sig nemlig en hel verden af gratis strikkeopskrifter i Mayflower Easy Care bare et klik væk - Rigtig go' fornøjelse.