1745 v.1.0 Boxy stribet bluse

Denne allround boxy bluse med brede striber, giver dig virkelig mulighed for at være kreativ med farvesammensætningerne. Der kan kombineres i det uendelige, til du finder netop det udtryk der er 100% dig. Den viste model changerer i harmoniske naturfarver, fra bordeauxrød til mørk aqua, lys aqua over i camel - men det er helt op til dig.

Blusen har raglanærmer, der gemmer på en lille lækker detalje, nemlig en flot og feminin snoning. Derudover har dette design dobbelt ribkant i hals, samt traditionelle ribkanter forneden og på ærmerne. Som det gælder for de fleste Mayflower-designs, kan også denne laves i størrelse fra S til XXXL.

Garnet brugt i strikkeopskriften, er Mayflowers flagskib, Easy Care, som er den tyndeste kvalitet i serien Easy Care. Det er 100% ren ny uld fra "øverste hylde". Garnet løber 185 m pr. 50 gram og passer perfekt til daglig brug, da det kan både vaskes i maskine og tørres i tørretumbler på uldprogram.

Når du har downloadet denne opskrift, og fået mod på mere, så fortvivl ikke, der gemmer sig nemlig en hel verden af gratis strikkeopskrifter i Mayflower Easy Care bare et klik væk - Rigtig go' fornøjelse.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 37. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 62, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve(r) med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.