1786 v.1.0 Bluse med snoningsmønster på trekvarte ærmer

Denne bluse er et sandt mesterværk med sine ufatteligt smukke ærmer. Ærmernes mønster er lavet med en overraskende enkelt snoningsteknik, som er nemt at mestre. Det giver et fantastisk resultat i form af de flotteste ærmer. 

Selve blusens bul er bevidst strikket med glatstrik for ikke at give blusen for at bibeholde blusens enkle design. Samtidig er blusens ærmer også monteret på en måde, så der gives en smule ekstra vidde ved skuldrene, hvilket henleder opmærksomheden til ærmernes konstruktion. Det giver en god balance, så blusens smukke snoningsmønster kommer til sin ret. 

Blusen er strikket i det lækre Mayflower Easy Care Classic, som består af 100 % ren ny uld og har en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Easy Care Classic er især kendetegnet ved sin høje kvalitet, som kommer til udtryk igennem det bløde og slidstærke uldgarn, der er så skånsomt, at det kan bruges til både børn og voksne.

Du kan downloade opskriften ved at klikke på linket herunder. God fornøjelse!

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care Classic fv. 255. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi farve. 281, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.