1710 v.1.0 Bluse i struktur med mønster på ærmerne

Denne bluse emmer af kvalitet, og den ser særdeles eksklusiv ud med sine flotte detaljer. Selve blusen er strikket nedefra og op i perlestrik, men den flotteste detalje er de intrikate snoninger på blusens ærmer, som virkelig fuldender blusens look. 

Blusen er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som er det perfekte ulduldgarn til hverdagen, da den udover at være super blød også kan maskinvaskes. Garnet er lunt og stadig åndbart, og blusen vil derfor kunne bruges året rundt.

Det er en fordel at have erfaring med at strikke bluser, før du kaster dig over dette projekt. Opskriften er ikke videre svær, men blusen har mange detaljer som fx snoninger, hvor det er godt at have noget erfaring.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care Classic fv. 285. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi farve. 205, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et lidt andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.