D173 v.1.0 Camillas Pung

Lille hæklet pung, som du kan have i tasken til fx småmønter, maskemarkører el.lign., ligesom den også har en fin størrelse til børn. Med en størrelse på omkring 11 x 8 cm fylder den ikke meget i tasken, og lynlåsen sørger for at holde godt styr på indholdet. Pungens farvevalg skifter løbende igennem arbejdet.

Pungen hækles i bomuld med 2 tråde: 1 tråd Mayflower Cotton 8/8 og 1 tråd af den lidt tyndere Mayflower Cotton 8/4. Den tykke Cotton 8/8 er den gennemgående bundfarve, mens der skiftes imellem 4 forskellige farver af Cotton 8/4 for at give et løbende farveskift. Pungen hækles rundt fra bunden og op ved først at hækle en luftmaskerække, hvor der hækles fastmasker på begge sider af luftmaskerækken og på den måde fordoble maskeantallet.

Lynlåsen sys fast i den øverste kant af pungen. Bomuldsgarn er det helt ideelle garn til en hæklet pung som denne, da bomuld er et både fast og blødt garn at arbejde med. Pungen bliver derfor blød, samtidig men at den holder sin form godt. Bomuld er desuden en holdbart og stærkt garn, og din pung vil derfor kunne holde til rigtig lang tids brug.

Du kan også få hækleopskrifter på en clutch og en skuldertaske i samme design.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 1451, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 1452, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.