D172 v.1.0 Camillas Clutch

Hæklet clutch, som kan bruges som taske eller til opbevaring af mindre ting i en større taske. Den færdige clutch måler ca. 26 x 14 cm og monteres med en lynlås. Clutchen skifter løbende farve igennem arbejdet.

Clutchen hækles i bomuld med 2 tråde: 1 tråd Mayflower Cotton 8/8 og 1 tråd af den lidt tyndere Mayflower Cotton 8/4. Den tykke Cotton 8/8 er den gennemgående bundfarve, mens der skiftes imellem 4 forskellige farver af Cotton 8/4 for at give et løbende farveskift.

Clutchen hækles rundt fra bunden og op ved først at hækle en luftmaskerække, hvor der hækles fastmasker på begge sider af luftmaskerækken og på den måde fordoble maskeantallet. Lynlåsen sys fast i den øverste kant af clutchen. Bomuldsgarn er det helt ideelle garn til en hæklet clutch, da bomuld er et både fast og blødt garn at arbejde med.

Tasken bliver derfor blød, samtidig men at den holder sin form godt. Bomuld er desuden en holdbart og stærkt garn, og du kan derfor nyde godt af din clutch i lang tid frem. Du kan også få hækleopskrifter på en lille pung og en skuldertaske i samme design.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 1451, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 1452, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.