LB112 v.1.0 Barnevognskæde med vilde kaniner

Hvis du gerne vil lave et sødt barselsprojekt til dig selv eller nogen med baby, er denne fine barnevognskæde et rigtig godt bud på et hyggeligt projekt. Den hæklede barnevognskæde er forholdsvis nem at give sig i kast med – også for den uøvede hækler.

Barnevognskæden består af 10 hæklede kugler, som monteres på en polyestersnor sammen med 3 søde kaniner. I hver ende er der en træperle og en ring, som kan bruges til at hænge barnevognskæden op med. Kaniner hækles på samme måde som kuglerne, ligesom der er noget monteringsarbejde, når de skal sys sammen og have øjne og mund.

Den fine barnevognskæde hækles i Mayflower Cotton 8/4, som er det perfekte garn til et projekt som dette. Bomuldsgarn er blødt og slidstærkt med en fast struktur, hvilket gør garnet meget velegnet til hækling. Kaninerne og kuglerne holder således nemt deres form, mens du hækler, og når kæden er færdig, ligesom garnet fås i virkelig mange forskellige farver. Du har derfor frit spil, når det kommer til farvekombinationerne af din hæklede barnevognskæde.

OBS: Cotton 8/4 Himmelblå (fv. 1450) anvendes kun til munden og næsen på kaninerne. Der kan eventuelt også bruges en garnrest.